Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

EMT, voluit Elektro Mechanische Technieken, voert allerlei algemene elektriciteitswerken uit voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Dit gaat van het plaatsen van camerabewaking, domotica en verlichting tot laadpalen voor elektrische auto’s. We gaan geen project uit de weg. Zo realiseren we niet alleen projecten in de privé- en bedrijfssector, maar ook voor hotels en industriële sites.

Ons doel

Ons doel is om elke dag opnieuw een glimlach op de gezichten van onze klanten te toveren. Dit willen we bereiken door een uitstekende klantenservice aan te bieden. Niet alleen tijdens het project, maar ook erna. Zo zijn we 24/7 bereikbaar voor al je vragen, ook na het uitvoeren van je elektriciteitswerken. 

Daarnaast hechten we veel belang aan een persoonlijke aanpak, transparantie en stiptheid. Je wordt in elke fase van je elektriciteitswerken nauw betrokken en op de hoogte gehouden. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Onze visie

Onze visie is het realiseren van duurzame projecten. Wie denkt dat duurzame energie in de toekomst ligt, is fout. Onze wereld is meer dan ooit milieubewust en duurzame energie is vandaag de norm. Wij dragen dan ook graag ons steentje bij aan een groenere wereld door sterk in te zetten op het plaatsen van zonnepanelen en laadpalen voor elektrische wagens.

EMT doorheen de jaren

Elektro Mechanische Technieken werd in 1996 op de kaart gezet als partner voor al je algemene elektriciteitswerken. Al snel groeiden we uit tot een begrip in Zutendaal en omstreken. Om verder te kunnen groeien, verhuisden we in 2009 een eerste keer naar een nieuw kantoor. Sinds 2018 kan je ons kantoor en ruim magazijn echter terugvinden in Genk. Over deze mooie periode van 25 jaar ontwikkelden de werknemers van EMT zich als echte vakmensen voor alle elektriciteitswerken. Met de nodige opleidingen, ervaring en expertise leveren we steeds opnieuw kwalitatief werk met een uitstekende klantenservice.

Maak kennis met het EMT team

Heb je ons team al ontmoet? We stellen ze met trots aan je voor.

Tor

Björn

Jan

Kenny

Jordy

Italo

Jelle

Chris

Kenneth

Wil jij graag onze partner worden? We helpen je graag verder.

EMT elektriciteit - over ons