Laadpalen

Laadpalen

Op zoek naar een laadpaal om je elektrische wagen bij je thuis op te laden? Of wil je een laadstation plaatsen op de parking van je bedrijf? Dan ben je bij EMT aan het juiste adres. We werken namelijk mee aan een groenere wereld door sterk in te zetten oplaadstations voor elektrische wagens

Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor een duurzame, elektrische wagen. Deze groeiende trend blijft zich aanzienlijk doorzetten. Wij bij EMT zijn van in het begin meteen meegegaan met deze trend en bouwden zo doorheen de jaren heel wat ervaring op. Kies je ervoor om met EMT in zee te gaan, dan kies je voor een kwaliteitsvolle plaatsing. 

We plaatsen twee soorten laadstations: de klassieke laadpalen en “wall boxes”. Deze eerste staat op de grond en is dus ideaal voor buitengebruik, zoals bijvoorbeeld op een parking. Wall boxes daarentegen zijn stijlvolle, moderne elektriciteitskasten die bevestigd worden aan de muur. Deze zijn onder andere geschikt voor residentiële garages. We zitten graag met je samen om de mogelijkheden te bespreken.

EMT elektriciteit groen logo

Geïnteresseerd in een laadpaal voor je elektrische wagen? Aarzel niet en neem contact met ons op.