Algemene elektriciteitswerken

EMT elektriciteitswerken - algemene elektriciteitswerken

Algemene elektriciteitswerken

emt elektriciteit - algemene elektriciteitswerken - stopcontacten

Bij het plaatsten van elektriciteit komt veel kijken. Om je werken te vereenvoudigen biedt EMT daarom een totaaloplossing op maat aan voor je algemene elektriciteitswerken. Van het uittekenen van je elektriciteitsplannen tot het plaatsen van stopcontacten en schakelaars. We helpen je van A tot Z.

Een overhaaste aanpak staat echter niet in het woordenboek van EMT. Integendeel, we hechten veel belang aan het correct en precies uitvoeren van je algemene elektriciteitswerken. Alvorens we erin vliegen, bespreken we samen meermaals de mogelijkheden op je werf.

Hoe ziet een typisch process eruit?

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is cruciaal. Daarom spreken we altijd eerst af op je werf. Zo kunnen we je noden bespreken en meteen kijken welke mogelijkheden er zijn. Op basis van deze input tekenen we een eerste plan uit. Als dit plan goedgekeurd is, tekenen we samen met jou de elektriciteitswerken af op de betrokken muren en vloeren. Zo vermijden we misverstanden.

Uitvoering

We hebben samen zorgvuldig nagedacht over de plaatsing. Nu is het tijd voor de uitvoering. In deze fase slijpen en kappen we alles uit, leggen we de kabels en monteren we de schakelaars. Hierna koppelen we de bedrading aan op de zekeringkast en ben je voorzien van elektriciteit.

Afwerking

Elektriciteit moet naast functioneel ook netjes afgewerkt zijn. We garanderen dan ook dat alles tot het allerlaatste afdekplaatje in orde te is alvorens wij een werf als voltooid zien. Na een piekfijne afwerking is het tijd voor een keuring van de algemene elektriciteitswerken en krijg je al je documenten zowel digitaal als op papier (elektriciteitsplannen, technische fiche verlichtingsarmaturen, etc.).

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het leggen van elektriciteit? Twijfel niet en contacteer ons vrijblijvend.